fredag 27 maj 2011

New Anstalt review at Blogg As Fuck! (in swedish)

Japp Masken har lagt ut en recension på Blogg As Fuck


Anstalt - Altamont raceway 7''

Samtidigt som man släppte Desperat 7'' så vevade De:Nihil även ut denna 7'' med Anstalt hemmahörande i Wien. Örebrosonen Danne Wall (Accidents, ex Genocide SS, Skitslakt å Nasum) är medlem här och jag måste säga att det låter precis som man förväntar sig om man tänker sig hur hans band låtit dom senaste åren.
Absolut inget negativt menat med detta, då jag gillar det som fan. Läste någonstans att Anstalt är den felande länken mellan Accidents och sena Genocide SS. Och det är en jävligt passande beskrivning.
Det är punkstök som fan med en redig dos rock'n'roll i det hela. Dom rör sig inom ett ganska brett spektrum vad gäller musiken, utan att för den sakens skull förlora fokus. Inledande "Honolulucaust" är en riktig r'n'r rökare, "Total hate" är vev i den lite hårdare skolan och "Borderline" skulle lika gärna kunna varit med på valfri Accidents 7''.
Jag gillar det som fan, och jämfört med första 7'' är detta flera divisioner bättre. Jag vill ha en fullängdare så man slipper flippa skivan hela tiden om det skall sänkas ett par kalla, för då kommer definitivt denna skivan vara med. Rock 'til you drop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar