fredag 15 juli 2011

Turisten recenserar Desperat och Illegal By Choice!

Turist-Sörling har reccat Desperat och Illegal By Choice!
Check this.


V/A Illegal by choice (De:Nihil) 7"
Desperat "Demokrati eller diktatur" (De:Nihil) 7"
De:Nihil är en pigg punketikett hemmahörande i Örebro som den senaste tiden släppt ett par högkvalitativa singlar - bland dem räknar jag samlingen Illegal by choice och Desperat-sjuan.Illegal by choice är en stödplatta för Punk Illegal/Ingen människa är illegal-nätverket. Sex band tar strid för mänskliga rättigheter och gör det med stort engagemang. 
Dom svenska banden Victims, Kvoteringen, Meanwhile och Asta Kask gör mycket bra ifrån sig med det är de för mig okända Demenzia Kolektiva (Österrike) och Alert! Alert! (Polen) som stjäl föreställningen. Förstnämndas spattiga punkattack "Odio" är otroligt bra och Carolinas kantstötta röst ger ytterligare karaktär åt Demenzia Kolektivas bullshit detector-punk. 
Definitivt ett band jag ska kolla upp mer ordentligt.

De:Nihil-Larre har berättat att det är den 20 år gamla utgåvan "Civilisationens bakgård", en stödplatta för Djurens befrielsefront, som ligger som grund för det Illegal by choice-projektet. Du hittar den här. Punkhistoria if you ask me.
Det är väl inte helt omöjligt att vi får läsa om Desperat i historieböckerna också. 
Mob 47 plus Sylen har spelat in en jävligt läcker sjutummare med sex knallhårda kompositioner, ett hundra procent kvalitet rakt igenom hela plattan. 
Bloggasfuck-Masken avslöjade att han är lite kär i gubbarna. Han är nog inte ensam.
Favoritspår: Odio (Demenzia Kolektiva), Vi förstår vår jord (Desperat)


http://sirling.blogspot.com/2011/07/kvallepunk.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar